Propojte péči o svoje duševní zdraví s pobytem u nás v PodNebesí.

Pobýt u nás můžete jen tak, propojit se s přírodou a sami se sebou nebo spojit ubytování s terapeutickým vedením, jógou a Maringotka PodNebesí - Brloh pod Kletí - jižní Čechymasážemi.

 

Ubytování v maringotce

Naši maringotku najdete mezi obcemi Brloh a Janské údolí u kapličky Panny Marie, pod kterou vyvěrá pramen živé, pitné vody. Maringotka je 100 metrů od pramene.  Bez WiFi a technologických rozptýlení se můžete skutečně ponořit do okamžiku, zlepšit své duševní zdraví a najít vnitřní klid. Maringotku jsme pro vás postavili tak, aby nabídla prostor pro dobití energie a dopřála odpočinek. Je nově rekonstruovaná, čistá, světlá a účelně zařízená a napojená na solární energii. K dispozici je suchý záchod a lavor na umytí. V případě potřeby je možné využít koupelnu v nedalekém domě (asi 2 minuty pěšky).  Drobné občerstvení si hravě připravíte přímo v maringotce, lednice je k dispozici v domě.

Maringotka PodNebesí - Brloh pod Kletí - interiér - Šumava Ubytování v maringotce v jižních Čechách

Ubytování v pokoji pro hosty

Nabízíme vám také pokoj pro hosty. Ať  už chcete přijet ve více lidech a využít všechny možnosti PodNebesí nebo raději přespáváte v domě než-li v maringotkách, jste vítáni i zde.

Ubytování v PodNebesí - chata v jižních Čechách - pokoj pro hosty  Ubytování v PodNebesí - chata v jižních Čechách - pokoj pro hosty Ubytování v PodNebesí - chata v jižních Čechách - pokoj pro hosty

 

Ceník ubytování v maringotce

1 noc / 1800 Kč
2 noci / 3400 Kč
3 a více nocí / 1500 Kč

Ceník ubytování v pokoji pro hosty

1 noc / 1000 Kč

Ceny jsou uvedeny včetně poplatku za úklid a nevratné zálohy 500 Kč / noc. Možnost snídaně 130 Kč / osoba. Využití průvodcovských služeb po okolí a půjčení elektrokoloběžek dle domluvy.

rezervace:

Další informace můžete načerpat přímo na stránce PodNebesí www.podnebesi.com